Bor du i en mindre lejlighed? Eller er det måske bare blevet tid til at opgradere den gamle seng? Så kan du med fordel læse vores indlæg her og blive klogere på hvilket 3 boksmadrasser 70×200 der er de bedste her i 2023. Boksmadrassen har længe været en seng som vi har haft et had og kærlighedsforhold til, fordi den længe har haft et blakket ry. Førhen var boksmadrasser 70×200 ikke en seng med en god komfort, men efter producenterne gav sengen en renovering i form af materialer og design, er den på tilbagetog. 

Denne model er produceret i Danmark og af de bedste materialer som du kan finde på markedet. Du for derfor også utrolig meget seng for pengene med denne model. En boksmadras seng er det oplagte valg til dig som skal flytte hjemmefra eller som måske bare ikke har lyst til at bruge flere tusind kroner på en ny seng. Men som stadig gerne vil have en seng med en god komfort og et flot design. 

Det kan hurtigt gå hen og blive en uoverskuelig opgave at finde din nye boksmadras. Det er der flere grunde til, en af dem er at der er rigtig mange forskellige modeller at vælge i mellem. Derfor har vi i denne artikel samlet de 3 bedste boksmadrsser 70×200 her i artiklen, så du nemt og hurtigt kan finde de bedste indenfor den størrelse.

Her hos boks-madrasser.dk har vi samlet et stort udvalg af boksmadrasser, du kan finde dem indenfor et væld af forskellige størrelser, former og materialer og der er helt sikkert også den seng som du mangler til soveværelset. I denne guide har vi kigget nærmere på boksmadrasser fra blandt andet sengefabrikken.dk.

Herunder kan du se de forskellige størrelser, som du kan finde boksmadrasser i hos boks-madrasser.dk:

Redaktionens anbefalinger af Boksmadrasser 70x200

VORES ANBEFALINGER AF BOksMADRASSER 70x200:

NORDKAP BOX – 70×200

Med denne boksmadras i soveværelset, vil du kunne opnå den bedste nattesøvn. Det er en seng som har et utrolig moderne design og så har den en komfort som du aldrig har prøvet før. Den er lavet af de bedste materialer her i Danmark og derfor er det også en seng som har et kvalitets stempel, som du ikke finder ved andre senge. Hvis du længe har haft problemer med at falde i søvn, så kan denne seng være en oplagt mulighed for dig.

Boksmadras 70×200 cm.

Produceret i: Danmark.

Farve: Sort.

Totalhøjde: ca. 52 cm.

Sengeben: 19 cm.
Boksmadras: 26 cm.
Topmadras: 7 cm. 

Garanti

15 års fabriksgaranti imod ramme- og fjedrebrud.

Trærammen er FSC Certificeret.

Alle tekstiler er Oeko Tex Certificeret. 

boksmadrasser 70x200

Atlas Innergetic ATLAS INNERGETIC 70x200

Er du på udkig efter en komfortabel og praktisk seng? Så er vores Jupiter Wood boksmadras et godt bud, for her får du rigtig meget seng for pengene. Med en boksmadras skal du blot montere ben efter modtagelse, og herefter har du en fantastisk seng, der giver den bedste komfort.

Beslag til benMedfølger
AntiskridUden antiskrid
FjedrePocket
Kolli3 stk.
Garanti15 års garanti på ramme og fjedrebrud.
Komfortzoner7 bedre™ zoner
PolstringKomfortskum
Ramme8 cm. Træramme
Leveringstid16-24 hverdage
TypeBoxmadras 80×200
Atlas Innergetic

SENSES LIFT 70x200

Med Senses får du ikke alene komfort, men en seng med mange muligheder indenfor farve, gavl og benvalg. Vi vil beskrive Senses som en seng med god komfort til en meget lav pris. Senses er vores bestseller, hvilket bestemt ikke er ubegrundet.

Beslag til benFormonteret
AntiskridAntiskrid indbygget
FjedrePocket
Kolli3 stk.
Garanti15 års garanti på ramme og fjedrebrud.
Komfortzoner7 bedre™ zoner
PolstringKomfortskum
Ramme8 cm. Træramme
Leveringstid16-24 hverdage
TypeBoxmadras 80×200

 

boksmadrasser

Læs også et af vores andre indlæg herunder:

De 3 bedste boksmadrasser 160×200

De 8 bedste boksmadrasser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *