Ha du lige købt en ny seng? Eller trænger de gamle topmadrasser 140×200 måske bare til at blive skiftet ud? Så kan vi hjælpe dig på vej, til at finde din nye topmadras 140×200. Her i artiklen har vi skrevet om de 6 bedste topmadrasser i størrelsen 140×200. Så du nemt og hurtigt kan få et overblik over, hvilket topmadrasser der er de bedste. Topmadrassen er faktisk noget som de fleste af os fravælger når vi køber en ny seng, og det er meget ærgerligt hvis du spørger mig. Det er nemlig topmadrassen som giver dig komforten og det den del på sengen, som er den vigtigste for du give din ryg den rette støtte igennem natten.

Vi bruger i gennemsnit mere end en tredjedel af vores liv i sengen og derfor bør du også vælge grundigt når den gamle topmadras skal skiftes ud med en ny. For hvis du vælger den forkerte til madras til din ryg, så kan du faktisk få varige men og din ryg kan tage skade. Derfor mener vi også du aldrig bør gå på kompromis, når det handler om topmadrassen. Få vores anbefalinger af topmadrasser herunder og bliv klogere på hvilke der er de bedste.

Når man skal købe en ny topmadras eller blot købe en til sin nye seng, så kan det hurtigt gå hen og blive en lang proces. For i og med at madrassen bliver mere og mere populær, så er der altså også flere der begynder at sælge dem på nettet. Derfor kan det godt være svært at finde de bedste og samtidig de billigste. 

Her hos boks-madrasser.dk har vi samlet et stort udvalg af topmadrasser, du kan finde dem indenfor et væld af forskellige størrelser, former og materialer og der er helt sikkert også den seng som du mangler til soveværelset. I denne guide har vi kigget nærmere på topmadrasser fra blandt andet sengefabrikken.dk.

Herunder kan du se de forskellige størrelser, som du kan finde topmadrasser i hos boks-madrasser.dk:

Redaktionens anbefalinger af topmadrasser 140x200

VORES ANBEFALINGER AF TOPMADRASSER 140X200

AIR60 TOP 140×200

Topmadrassen er lavet af latex, som er et naturprodukt, en slags gummi, der er allergivenligt, åndbart og giver god ventilation i madrassen.

Samtidig giver latex den bedste støtte til din krop, når du sover. Latex bliver ikke træt eller mindre elastisk med tiden, så du kan have denne topmadras i en menneskealder, uden at den mister sin spændstighed.

Latextopmadrassen er allergivenlig, fordi den er resistent over for bakterier og husstøvmider, som ikke kan leve i den. Madrassen er derfor ideel for astmatikere og den bidrager til et sundt sovemiljø.

Betrækket er lavet i en elastisk vævning med bambusfibre, som er antibakterielle og lufthæmmende og samtidig ventilerende og absorberende, så tekstilet holder sig friskt og lækkert.

Betrækket kan vaskes ved 60 grader, så det er nemt at holde sengen hygiejnisk og ren.

Betrækket er desuden fremstillet uden brug af skadelige stoffer, hvilket bidrager til et sundt indeklima i soveværelset.

• Med elastisk betræk af bambus og 3D-tekstil
• Allergivenligt og hygiejnisk latex
• Spændstig topmadras med høj komfort og støtte
• Kølig og ventilerende topmadras

topmadrasser 140x200

BREATHE TOPMATT. 140×200

Topmadrassen er det øverste lag i sengen og giver en følelse af luksus og komfort, når du ligger i den.

Casablanca-topmadrassen har en 4 cm høj kerne af latex, som er temperaturregulerende, allergivenlig og meget behagelig at ligge på. Latexen indeholder 20% naturlatex.

Topmadrassen er polstret med Ariella®-fibre og betrukket med stof af strækbart polyester, som sikrer en blød og lækker følelse.

  • 4 cm høj latexkerne
  • Temperaturregulerende
  • Allergivenlig
  • Giver dig en blød og lækker følelse
Breathe Topmatt. 140x200 40mm Latex

CLASSIC TOPMADRAS 140×200

Classic er en klassisk topmadras, som gør det en topmadras skal; at beskytte sengen og give komfort.

Classic-topmadrassen har en kerne af 4 cm polyether-skum, som føles dejligt blød, og sikrer en behagelig ligge-komfort.

Betrækket er lavet med en klassisk kviltning, som sikrer et flot, robust og behageligt ydre på topmadrassen.

  • Kerne af 4 cm polyether-skum
  • Beskytter sengen og giver komfort
  • Betrækket sikrer et robust og behageligt ydre
Classic Topmadras 180x200 40 mm Poly

COOL TOPMATT. 140×200

Med en CoolPlus-topmadras til dobbeltseng fra Nexus forbedrer du komforten i sengen og beskytter sengen, så du forlænger sengens levetid.

Det særlige betræk med CoolPlus-materialet gør, at sengen føles kølig på varme sommernætter men behageligt lun om vinteren.

Kernen består af 5 cm latex, som er et meget hygiejnisk og allergivenligt materiale, der giver en elastisk og virkelig god støtte til din krops trykpunkter. Samtidig er det et af de allermest behagelige materialer i en topmadras, som væsentligt øger både komfort og holdbarhed.

Latex er generelt et køligere materiale end andre skumtyper og suppleret med CoolPlus-betræk får du her en dejligt kølende topmadras og et sundt soveklima.

• 7 cm høj topmadras med 5 cm kerne af latex
• Blød polstring for ekstra komfort
• CoolPlus-betrækket er temperaturregulerende

DREAM40 TOP 140×200

Det trykaflastende skum i denne topmadras fra MasterBed giver en fantastisk følelse af komfort, fordi trykket fra din krop fordeles over et større område.

Skummet er temperaturfølsomt, så det er fastere i et koldt rum, men bliver blødere og former sig efter din krop når du lægger dig i sengen og kropsvarmen varmer topmadrassen op. Derved giver topmadrassen din krop optimal støtte fra top til tå.
Hvis du har tendens til at blive kold om natten, vil du desuden have nemmere ved at holde varmen end med en topmadras i latex.

Madrassen er allergivenlig og husstøvmider kan ikke overleve i den.

Betrækket er lavet i en elastisk 3D-vævning med bambusfibre, som er antibakterielle og lufthæmmende og samtidig ventilerende og absorberende, så tekstilet holder sig friskt og lækkert.

Betrækket har desuden en åben struktur i siderne som gør, at madrassen naturligt ventilerer når du lægger dig og hver gang du vender dig i sengen.

Betrækket kan vaskes ved 60 grader, så det er nemt at holde sengen hygiejnisk og ren.

• 4 cm trykaflastende skum
• 3D-betræk gør topmadrassen særligt ventilerende og åndbar
• Designet og produceret i Danmark
• Betrækket kan vaskes ved 60 grader

Dream40 Top 180x210 40 mm Visco 3D

DREAM60 TOP 140×200

Med 6 cm trykaflastende skum i denne topmadras fra MasterBed får du en fantastisk luksuriøs og komfortabel følelse, fordi trykket fra din krop fordeles over et større område.

Skummet er temperaturfølsomt, så det er fastere i et koldt rum, men bliver blødere og former sig efter din krop når du lægger dig i sengen og kropsvarmen varmer topmadrassen op. Derved giver topmadrassen din krop optimal støtte fra top til tå.
Hvis du har tendens til at blive kold om natten, vil du desuden have nemmere ved at holde varmen end med en topmadras i latex.

Madrassen er allergivenlig og husstøvmider kan ikke overleve i den.

Betrækket er lavet i en lækker, blød stretch-kvalitet, som er aftageligt og kan vaskes ved 60 grader, så det er nemt at holde sengen hygiejnisk og ren.

• 6 cm trykaflastende skum
• 3D-betræk gør topmadrassen særligt ventilerende og åndbar
• Designet og produceret i Danmark
• Betrækket kan vaskes ved 60 grader

Dream60 Top 180x210 60 mm Visco 3D

Hvilken type topmadras skal man vælge?

Det kommer rigtig meget and på din krop, for der er ikke to personer der er ens. Derfor skal du tænke over hvad der passer bedst til din ryg og krop. Skal det være en blød madras? Skal det være en hård madras? Men som udgangspunkt kan du finde de bedste topmadrasser her hos boks-madrasser.dk

Er det nødvendigt med en topmadras?

Mange skipper ofte topmadrassen og det er en stor fejl! Topmadrassen er et af de vigtigste elementer i sengen, for at give dig den bedste komfort. Ved at have en topmadras på din seng, kan du give din ryg den rette støtte igennem hele natten.

Hvilken madras er bedst til dårlig ryg?

Hvis du døjer med smerter i ryggen, eller blot ømme muskler ofte, så er topmadrassen det rigtige valg for dig. den vil være med til at støtte din ryg flere forskellige steder.

Læs også et af vores andre indlæg herunder:

De 3 bedste boksmadrasser 120×200

De 3 bedste boksmadrasser 140×200

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *