Skummadrasser 140×200 er en vigtig del af din seng og det er faktisk en af de bedste madrasser der findes, når det kommer til komfort. Derfor anbefaler vi også, at du undersøger markedet grundigt inden, du beslutter dig for hvilken skummadras, der er den rigtige for dig og din ryg. For hvis du ønsker en god komfort i din seng, så har madrassen en stor betydning. 

Skummadrassen har altid været meget populær og det er der mange grunde til. For skummadrasser 140×200, kan være den del der giver din seng komforten. Madrassen er opbygget af de bedste materialer og har en masse funktioner som vil hjælpe din ryg til at blive støttet på den bedste måde igennem hele natten. Hvis du har besluttet dig for at investerer i en ny skummadras 140×200 til din seng, så kan det hurtigt godt blive en uoverskuelig opgave. Der er nemlig utrolig mange forhandlere på markedet, derfor har vi lavet dette indlæg, så du nemmere kan finde frem til de bedste skummadrasser.

Vi har samlet alle de bedste skummadrasser som du kan finde på nettet og samlet dem alle et sted. Så du ikke længere skal rode flere forskellige hjemmesider igennem, for at finde den rette skummadras til din seng.

Gå på opdagelse herunder og find ud af hvilke skummadrasser 140×200, der er de bedste lige nu. Vi har taget udgangspunkt i skummadrasser fra sengefabrikken.dk , drømmeland.dk og bedrenætter.dk

Herunder kan du se hvilket størrelser, du kan finde skummadrasser i: 

Sådan vurderer og udvælger vi produkterne:

Her i artiklen undersøger vi udvalget af skummadrasser og har udvalgt de 3 bedste skummadrasser 140×200. Så du nemt og enkelt kan finde frem, til de bedste skummadrasser fra mange forskellige forhandlere. Vi har skabt et samarbejde med de største sengeforhandlere i Danmark og derfor kan vi også undersøge udvalget af skummadrasser på bedste vis, og dermed udvælge de 3 bedste.

Herunder kan du se, hvordan vi vurdere skummadrasser 140×200:

  • Anmeldelser
  • Komfort 
  • Garanti
  • Data
  • Offentlige test

Det er de ting som vi vurdere madrasserne ud fra, men vi udvælger dem også ud fra prisen. Det er dog vigtigt at nævne her, at rækkefølgen på madrasserne ikke er i rangerings rækkefælge.

Redaktionens anbefalinger af skummadrasser 140x200

VORES ANBEFALINGER AF skummadrasser 140x200

CLOUD GOLD 140×200 CM

Cloud Gold er en opgradering af vores Cloud Silver; du får således en ekstra tyk indbygget topmadras med 6 cm. memory skum i stedet for 4 cm. De to ekstra centimeter giver mere trykaflastning – og i sidste ende en bedre komfort og støtte.

Madrassen har en totalhøjde på ca. 24 cm., hvoraf de 22 cm. er selve skumkernen bestående af hhv. 16 cm. komfortskum og 6 cm. memory skum. 

✔️ Skummadras med indbygget topmadras.
✔️ 16 cm. kerne af komfortskum.
✔️ 6 cm. trykaflastende memory skum øverst.
✔️ Omgivet af åndbart betræk med bambusfibre.

Information:

Skummadras 140×200 cm.

Totalhøjde: 24 cm.

Kernetykkelse: 22 cm.

Produceret i Belgien.

Garanti: 5 år.

Certifikater

Oeko-Tex Standard 100 Certificeret.

 

Cloud Gold (Medium) - Specialmål

CLOUD SILVER 140×200 CM

Cloud Silver er opbygget med en tyk skumkerne bestående af 16 cm. højelastisk komfortskum samt 4 cm. trykaflastende memory skum på toppen. Det trykaflastende memory skum former sig efter din krop, hvilket betyder, at du får den helt rigtige støtte, der hvor din krop er mest udsat. Det er blandt andet med til at afhjælpe muskel- og ledsmerter, som har for vane at opstå ved længere tids brug af en forkert og/eller dårlig madras. 

✔️ Skummadras med indbygget topmadras.
✔️ 16 cm. kerne af komfortskum.
✔️ 4 cm. trykaflastende memory skum øverst.
✔️ Omgivet af åndbart betræk med bambusfibre.

Information:

Skummadras 140×200 cm.

Totalhøjde: 22 cm.

Kernetykkelse: 20 cm.

Produceret i Belgien.

Garanti: 5 år.

Certifikater

Oeko-Tex Standard 100 Certificeret.

Cloud Silver (22 cm.) - 90x200 cm.

FOAM LUX – 140×200

Foam Lux er en skummadras med 12 cm. højelastisk og progressiv komfortskum, der yder en behagelig og relativ fast komfort. I modsætning til fx memory skum, så er komfortskum nemlig ikke varmeoptagende og trykaflastende; du vil altså ikke opleve at synke ned i madrassen. Da skummet ikke er trykaflastende, vil du opleve at have en jævn overflade på madrassen, selv når du ligger i den. Ikke nok med at dette giver en behagelig komfort, så giver det dig også fuld bevægelsesfrihed, hvor du uden besvær kan vende og dreje dig i løbet af natten. 

✔️ 14 cm. skummadras.
✔️ 12 cm. kerne i 100% komfortskum.
✔️ Oeko-Tex Standard 100 certificeret.
✔️ Åndbart betræk med naturlige bambusfibre.

Skummadras 140×200 cm.

Samlet madrashøjde: ca. 14 cm.

Kernetykkelse: 12 cm.

Produceret i Belgien.

Certifikater

Oeko-Tex Standard 100 Certificeret.

Foam Lux - 120x200 cm.

Er en skummadras god?

Ja, en skummadras er det oplagte valg til din nye eller gamle seng. Det er en madras som vil give dig en helt fantastisk komfort i sengen. Den vil støtte din ryg igennem hele natten.

Hvordan skal en skummadras vende?

Der er ikke nogen bestemt side, som skummadrassen skal vende på. Vi anbefaler dog at du vender din madras 4-5 gange årligt, for at give den bedste komfort.

Hvor kan man købe skummadrasser?

På boks-madrasser.dk kan du finde et udvalg af de bedste skummadrasser. Du kan finde skummadrasser i mange størrelser, farver og prisklasser.

Læs også et af vores andre indlæg herunder:

De 8 bedste springmadrasser

De bedste 9 topmadrasser til din seng

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *